TAČAN DATUM: Pre početka poslednje sezone Zadruge, zakazana SVADBA, a finansira je PRODUKCIJA?

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2021, 13:26

TAČAN DATUM: Pre početka poslednje sezone "Zadruge", zakazana SVADBA, a finansira je PRODUKCIJA?

Venčanje pre poslednjeg izdanja rijalitija na "ružičastoj televiziji".

Miroslav Miki Đuričić potpisao je ugovor za "Zadrugu 5" gde planira ovog puta da ostane do kraja i zaradi novac za porodicu.

Kako već godinu dana živi sa devojkom Angelinom koja mu je prošlog avgusta rodila ćerku Dunju, Miki je sada odlučio da se venčaju 4. septembra, dva dana pre ulaska u rijaliti.

- Planirali smo da to bude 4. septembra, pre nego što ja uđem u "Zadrugu". >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Sada ćemo prvo građansko venčanje da organizujemo, pa ćemo posle crkveno. Mi smo to planirali i ranije, još pre tri meseca smo to definitivno odlučili, samo smo čekali da se stvore neki uslovi i eto, početkom septembra ćemo to. Bože zdravlja, da uradimo. Pravim veselje, naravno. Biće to u jednom restoranu, za uži krug ljudi. Porodica, prijatelji, biće lepo - rekao je Miki i dodao da pošto u rijaliti ulazi kao oženjeni čovek ne planira nikakve ludorije.

- Miki se mnogo promenio od kada je dobio ćerku, posvećen je njoj maksimalno, kao i Angelini. On u rijaliti ulazi kako bi zaradio novac i priuštio sve ćerkici. Gledaoci će biti iznenađeni kada shvate koliko se on promenio. Govorio je da se nikada neće oženiti, ali se sve promenilo pre godinu dana kada je postao otac - kaže Mikijev komšija iz Kupinova.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.