TABLETOMANKO, LUPAŠ NA KAPIJU, TEBI JE SVEJEDNO ŠTA ĆEŠ DA POPIJEŠ! Car besneo na Aleks, jer pije lekove za smirenje

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Apr.2023, 11:37

"TABLETOMANKO, LUPAŠ NA KAPIJU, TEBI JE SVEJEDNO ŠTA ĆEŠ DA POPIJEŠ!" Car besneo na Aleks, jer pije lekove za smirenje

"Šta lupaš bre, više, nije mi bilo dobro!"

Filip Car je sinoć upao u žestok sukob sa svojom devojkom Aleksandrom Nikolić.

Po njegovim rečima, ona ni ne zna koje tablete uzima za smirenje, te da ne izgleda kako treba, jer ga, kako on kaže ni ne vidi od lekova.

Caru su navodno Aleksandra i Anđela Đuričić dale roze tabletu koju je odmah pljunuo jer je posumnjao u to šta su mu dale.

Anđela mu se pravdala da je to tableta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za lepo rapsoloženje koju ona pije svaki dan.

Car je nastavio da se svađa sa Aleksandrom, te pomenuo i da ona nema pojma koje tablete pije, kao i to da "lupa na kapiju" samo da joj iz produkcije donesu neku tabletu:

- Hajde, beži tabletomanko, lupaš na kapiju da ti donesu, ni ne znaš koje piješ - govorio je.

- Šta lupaš bre, više, nije mi bilo dobro - uzvratila je Aleksandra, ali to nije sprečilo Filipa da nastavi da je kritikuje što pije toliko lekova, a pritom i ne zna koje pije.

Kako je sve izgledalo, pogledajte KLIKOM NA OVAJ LINK.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.