Svrha im je da unesu NEMIR I MRŽNJU među ljude - Hrvatska zvezda se obratila Aleksandri Prijović i uputila jasnu poruku

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2024, 23:59

"Svrha im je da unesu NEMIR I MRŽNJU među ljude" - Hrvatska zvezda se obratila Aleksandri Prijović i uputila jasnu poruku

"Povredili ste me!"

Čuvena hrvatska pevačica Josipa Lisac nedavno je održala koncert u zagrebačkom Domu sportova. Ova proslavljena umetnica tada se obratila publici i rekla da njoj nije mesto u Areni, jer se tamo svi dokazuju.

Mnogi su ovaj Josipin komentar okarakterisali kao indirektnu prozivku na račun Aleksandre Prijović koja ne prestaje da obara rekorde i puni hrvatske hale.

Međutim, Josipa je odlučila da zaustavi ove spekulacije, te se javno obratila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << putem Instagram storija. Istakla je da ona nije imala nameru ni na koji način prozvati Aleksandru.

- Čitam poslednjih dana zastrašujuće reči s raznih medijskih portala o uvredi koju sam nanela Aleksandri Prijović… To nisu  moje reči... Te reči su izmišljene… One su vaše.Izuzetno su maliciozne i opasne. Svrha im je da unesu nemir i mržnju među ljude! Zašto se tako veselite nanoseći drugima zlo! - navodi pevačica.

Takođe, dodala je da je ova celokupna situacija veoma povredila i nju i Aleksandru.

- Povredili ste me. Istovremeno kroz vulgarne naslove povredili ste i mladu Aleksandru! Povjedili ste ljude. Zašto? - rekla je Josipa.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.