Svoju ekstremno seksi i popularnu ženu javno je PONIZIO planirajući TROJKU njoj iza leđa, dok je ona brinula o njihovoj bebi: Sada CVILI i MOLI NA SAV GLAS da mu se vrati!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Dec.2018, 19:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svoju ekstremno seksi i popularnu ženu javno je PONIZIO planirajući TROJKU njoj iza leđa, dok je ona brinula o njihovoj bebi: Sada CVILI i MOLI NA SAV GLAS da mu se vrati!

Isplivali i sporni sms-ovi.

Čuvena reperka Kardi Bi (26) i muzičar Ofset stavili su tačku na svoj brak posle samo 15 meseci, a sve zbog njegove nevere. Naime, on je planirao razuzdanu seks trojku sa dve devojke, a da sve bude gore Kardi se tada tek porodila, a i za to je saznala iz medija, koji su objavili sporne SMS poruke.

Ova rep zvezda je rešila da objavi kraj istog trenutka, ali je kao razlog navela to što više nisu zaljubljeni jedno u drugi. Ipak, izgleda >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da Ofset ima drugačiji pogled na situaciju - on je neprestano moli za oproštaj, a otišao je dotle da je javno podelio video u kome ističe da ne može da preboli voljenu suprugu.

A post shared by CARDIVENOM (@iamcardib) on Oct 8, 2018 at 4:00am PDT

"Imam samo jednu rođendansku želju, a to je da mi se vrati moja supruga Kardi Bi", rekao je popularni muzičar, pa dodao:

"Prolazimo kroz mnogo stvari. Želim da ti se izvinim, Kardi, jer sam te osramotio, napravio sam te ludom!"

A post shared by CARDIVENOM (@iamcardib) on Sep 25, 2018 at 5:08pm PDT

U ovom pokajničkom nastupu, on je sebe nazvao sebičnim suprugom, ali je i naznačio da čini sve da postane bolja osoba, kao i da želi da provede predstojeće praznike sa Kardi i njihovom ćerkicom Kulturom Kijari Sufus.

A post shared by OFFSET (@offsetyrn) on Nov 24, 2018 at 9:29am PST

"Želim da provedem i ostatak života sa vama", tužno je rekao Ofset, koji inače negira da je prevario Kardi.

Izvori bliski paru tvrde da je reperka zatvorena i veoma hladna prema njemu.

A post shared by CARDIVENOM (@iamcardib) on Dec 2, 2018 at 1:50pm PST

A post shared by CARDIVENOM (@iamcardib) on Nov 26, 2018 at 5:32pm PST

A post shared by CARDIVENOM (@iamcardib) on Nov 26, 2018 at 2:49pm PST

A post shared by CARDIVENOM (@iamcardib) on Oct 24, 2018 at 5:00pm PDT

A post shared by CARDIVENOM (@iamcardib) on Oct 10, 2018 at 5:31pm PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.