Svinjska glava i vremešna starleta... STOKA Udarac na ego, nakon ovih reči sledi pravi PAKAO

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Nov.2023, 09:07

"Svinjska glava i vremešna starleta... STOKA" Udarac na ego, nakon ovih reči sledi pravi PAKAO

Salva uvreda...

Sinoć se održala emisija "Pitanja gledalaca" u kojoj voditelj Darko Tanasijević postavljao pitanja učesnicima Elite, čijie odgovore ste baš vi želeli da čujete. Jedno od pitanja, bilo je za Marka Đedovića.

On je prilikom odgovora na isto uspeo da potkači par koji intrigira javnost - Asmina Durdžića i Staniju Dobrojević.

- Hipotetički, Alibaba je ušao u rat sa Dejanom Dragojevićem ali je Dejan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pobedio, da li misliš da će i tebe napasti kada izađeš? - glasilo je pitanje.

- Jedva čekam tog manekena za goveđi gulaš kada izađem. Svinjaska glava. Medijski sam rešavao mnogo veće glavudže, on bi iskakao iz sopstvene kože. Da postoji mogućnost, ja bih se i sada obračunao ali verujem da je Dejan dobro odradio ovaj "svinjokolj". Vremešna starleta sa stalnom trajnom i on će mi biti jako zanimljivi kada izađem. Meni je to zabava i ja uživam u tome, zapravo imam posao iz snova, nap*šavam stoku i dobijam ogroman novac - rekao je Marko.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.