Svima strogo ZABRANJENO, samo Miljani Kulić dozvoljeno - Đedović se u neverici krsti: Mora da su poludeli

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2024, 23:32

Svima strogo ZABRANJENO, samo Miljani Kulić dozvoljeno - Đedović se u neverici krsti: "Mora da su poludeli"

Nije mogla da veruje da će da je tretiraju kao kraljicu

Miljana Kulić se vratila puna utisaka. Iako je u Beč otišla da proganja svog bivšeg partnera Lazar Čolića Zolu, njoj su najveći utisak ostavili Srbi koji žive u glavnom gradu Austrije i koji su je ugostili.

Ona je svoje utiske podelila sa Markom Đedovićem u dvorištu Bele Kuće.

- Ti ne znaš Marko. Oni su mene toliko poštovali, klanjali mi se, nazivali kraljicom. Mene je bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sramota. Slali mi dom perinjon, samo donosili flaše. Obletali su oko nas - rekla je Miksi.

- Ma oni nisu normalni, vide nas ludake. Mora da su i oni ludi - smatra Đedović.

- Došao vlasnik rekao mi: Miksi, kraljice, gde si? Šta god treba, tu san. Vadi se za džep pun para. Ja u šoku, gospodine, ja vas molim da me ne ponižavate. odmah ću napustiti lokal. Zar vam ličim na Macu Diskreciju? On meni kaže ne zna ni ko je to. Šta se odna hvatate za džep? Ja sam došla u vaš lokal da popijem piće, platiću - ispričala Miljana.

A onda je otkrila još detalja.

- Svima bilo zabranjeno da puše u tom lokalu, jedino su meni dozvolili - pohvalila se Miksi.

- Sačuvaj bože, vidiš da su svi ludi - bio je u šoku Marko.

- Frizeri, šminkeri, svi me u Asutriji zvali. Ne znam šta smo to uradili tim ljduima da bi bili toliko fascinirani - ispričala je Miljana.

 Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

A post shared by @samo.realno6

Srbija danas/Youtube/Zadruga official

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.