Svi zanemeli kada su čuli šta je Naida poručila Gastozu kada se uključila u program (video)

Izvor: Svet, 06.Jun.2018, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svi zanemeli kada su čuli šta je Naida poručila Gastozu kada se uključila u program (video)

Bivša devojka Nenada Marinkovića Gastoza, Naida Gadžo uključila se u rijaliti “Parove” i napravila haos.
Ona se prvo obratila bivšem dečku:
“Nenada želim da te zamolim da više ne reaguješ kada mene i moju porodicu pomenu. Tvoje stvari ću ukoliko danas preneti, pošto te Požgaj proziva.”
Zatim se obratila Vuku sa kojim ima konflikt.
“Slušaj me ti mangupe, računaj da se za tebe rijaliti završio, ne znaš ti ko sam ja”, besnela >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je Naida.

Gastoz joj je uzvratio i stavio tačku na ovu priču.
“Drago mi je što ovu priču nisam započeo prvi. Naidi bih preporučio da sve što ima protiv Vuka neka radi preko suda, ona je rekla šta je rekla. I izvinjavam se njenoj porodici. Vuk je ovom prilikom pobedio jer je našao moju slabu tačku i to nije preko moje porodice nego preko njene.”
SvetSvet
The post Svi zanemeli kada su čuli šta je Naida poručila Gastozu kada se uključila u program (video) appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.