Svi u Beloj kući zaćutali - Matora o DISKAVLIFIKACIJI: Ostaje mi samo da PLJUNEM Anitu

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jan.2024, 21:58

Svi u Beloj kući zaćutali - Matora o DISKAVLIFIKACIJI: "Ostaje mi samo da PLJUNEM Anitu"

Iako joj je film pukao, drži se nekako...

U toku emitovanja emisije "Gledanje snimaka", gledaoci su imali priliku da prisustvuju neočekivanom sukobu između Jovane Tomić Matora i Anite Stanojlović. Nakon što je prikazan naredni video klip, voditeljka Ivana Šopić je dala reč akterima da iznesu svoje viđenje situacije.

- Najmirnije sam je pozvala da razdvojimo stvari, jer neću da se svo troje presvlačimo jedno pored drugog. Moja greška je što sam je uopšte >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pozvala. Ja sam svoje stvari odvojila i to je to. Bilo mi je neugodno da se presvlačimo tamo zajedno. Ide moja pidžama, pa Anđelov mantil, pa njene tangice. To mi je bilo suludo da vidim. Ne znam kako joj to nije smetalo, nego namerno hoće. Bilo prošlo. Ja definitivno u njenom pogledu vidim mržnju, a ništa joj nisam uradila. Kao da je sve radila na silu - govorila je Matora.

- Najmanje što sam mogla da uradim je da je pljunem, nakon što me je udraila par puta. Ona je uvek plakala nad sobom, nikada se nije pokajala. Ja znam šta me tek čeka ovde, ide na sve samo da me diskvalifikuje - nastavile je Tomićeva.

- Anita ima bol u onoj stavri. Ima nedostatak ljubavi, jer nisu u pravom vremenu proživljavale ono što je trebalo. Ona i dalje pati za pažnjom. Njoj su se i Zola i Anđelo svideli sa vrata, što je nemoguće - komentarisao je Marinković.

Detaljnije u videu ispod:

Srbija Danas/

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.