Svi su poludeli za ovim receptom! Jaja na drugačiji način! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 11.Jul.2020, 10:16

Svi su poludeli za ovim receptom! Jaja na drugačiji način! (VIDEO)

Jedna od najbriljantnijih metoda spremanja tost jaja oduševila je ljude širom sveta. Svi su poludeli za ovim receptom! Jaja na drugačiji način! Jednostavno je!

Kada je reč doručku, jaja obično igraju glavnu ulogu, a još lepše je kada spojite kuvanje i prženje. Opcije za savršeni sastojak uključuju samleveno, prženo, kuvano ili pečeno meso - što ih čini vrhunskom hranom za doručak.

Ali ispostavilo se da možda postoji još bolji način da se skuva nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << što je jednostavan recept za jedno jaje postao viralan na mreži. Ukusno inovativno jelo je glavni dodatak na sendviču od jaja i lako se može nadograditi dodavanjem dodatnih sastojaka, uključujući sir i slaninu.

 Domaći sladoled, bukvalno savršen! Bez jaja! (RECEPT)

Senzaciju na društvenim mrežama isprobao je korisnik na Tik Toku, a priprema je sledeća:

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.