Svi su otvorenih usta gledali u pevačicu: Izvela je pse u park u ČUDNOJ KOMBINACIJI u kojoj je POKAZALA SVE

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Nov.2020, 20:42

Svi su otvorenih usta gledali u pevačicu: Izvela je pse u park u ČUDNOJ KOMBINACIJI u kojoj je POKAZALA SVE

U ovom kostimu bi i normalni pokreti bili rizični, a ovako, u trci sa ljubimcima, paparacima je priredila pravu poslasticu.

Pevačica je u društvu dečka prošetala psa, ali svi su gledali u nju otvorenih usta zbog kombinacije koju je odabrala.

Kamila Kabeljo (23) i Šon Mendez viđeni su u Majamiju, gde su šetali Kamiline pse. Jedan od pasa pokazao se kao prilično neposlušan, zbog čega je Kamila bila primorana da u raznim nezgodnim pozama hvata ljubimca, a stvar >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je mnogo otežavao komplet koji je pevačica nosila.

U pitanju je narandžasta kombinacija koja se sastoji od minijaturnog topića i pantalona sa ekstremno velikim prorezima.

U takvoj kombinaciji bi i normalni pokreti bili rizični, a ovako, u trci sa ljubimcima, Kamila je paparacima priredila pravu poslasticu.

VAU, KOLIKI JOJ JE STOMAK! Atijas uhvatio momenat Lune sa Anabelom u stanu! Svi gledaju samo u OVO (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.