Svi su oni VELIKI MORALISTI Luna i Anabela kod Amidžića zagrmele o SVAĐI sa Vesnom i Đoletom Đoganijem

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2024, 00:18

"Svi su oni VELIKI MORALISTI" Luna i Anabela kod Amidžića zagrmele o SVAĐI sa Vesnom i Đoletom Đoganijem

Nastao muk u studiju.

Pevačica i nekadašnja rijaliti učesnica, Anabela Atijas i njena ćerka, Luna Đogani, gošće su kod Ognjena Amidžića.

Luna se na početku razgovora u emisiji dotakla i odnosa u porodici i priznala, kao i Anabela, da nema potrebe da se mire sa Vesnom i Đoletom Đoganijem.

- Nemam potrebu da se mirim sa Vesnom i Đoletom, bolje nam je ovako, razočarala sam se nakon onih reči koje je izgovorila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kod tebe, to rodbina ne radi - rekla je Anabela, a Luna je dodala:

- Svi su oni veliki moralisti, ako nema šta lepo da kaže, ne mora ništa - bila je jasna Đoganijeva, što je izazvalo muk u studiju.

Podsetimo, sve je počelo kada se Vesna Đogani našla se na meti uvreda Anabele Atijas koja je u "Zadruzi", pre nekoliko godina, izjavila kako je Đoletova bišva supruga, Slađa, Vesnu pokupila ispod mosta.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.