Izvor: Scandal.rs, 11.Jan.2019, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svi su gledali njenu akciju ispod pokrivača: Dragana ostavla sve u šoku i priznala da je bilo seksa!

Kao i svakog četvrtka, i sinoć su učesnici rijalitija “Zadruga” gledali šta su sve radili kao i šta se dešavalo proteklih dana pred kamerama. Nakon što su pogledali video-snimake, akteri su ih komentarisali. Na prvom video-snimku za prikazani su Dragana Mitar i Pavle Jovanović kako flertuju jedno sa drugim. Prvo je pao poljubac i zagrljaj The post Svi su gledali njenu akciju ispod pokrivača: Dragana ostavla sve u šoku i priznala da je bilo seksa! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SANJA SASULA MIĆI U LICE: A o LUNI ĐOGANI je zatim rekla nešto što NIKO NIJE OČEKIVAO!

Izvor: Scandal.rs, 11.Jan.2019

Zadrugarima je sinoć tokom puštanja klipova emitovan i snimak na kojem se vidi kako se Dragana Mitar i Pavle Jovanović zajedno pokrivaju ispod jorgana. Lepi Mića i Zorica Marković su branili Draganu i zato je oštro reagovala Sanja Stanković. – Ja mogu samo da kažem serem ti se ja na taj brak...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.