Svi se sećate DEČAKA IZ FILMA ŽIVOT JE LEP: DANAS je opasan frajer, evo kako izgleda! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Maj.2023, 19:05

Svi se sećate DEČAKA IZ FILMA "ŽIVOT JE LEP": DANAS je opasan frajer, evo kako izgleda! (FOTO)

Zadržite uzdah!

Film "Život je lep" rasplakao je i one kojima je srce od kamena. Potresna sudbina malog Đosa i njegovog oca nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Priča filma "Život je lep" prati jevrejsku porodicu koja završava u koncentracionom logoru i njihov način da tamo prežive i sve učine drugačijim i lepšim od okrutne stvarnosti.

S takvom pričom, ali i komičnim pristupom, Jevrej Gvido, italijanski konobar, da bi spasio sina od >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << smrti u nacističkom koncentracionom logoru, govori mu da je njihovo zatvaranje samo igra, gde je glavna nagrada tenk.

A post shared by Giorgio Cantarini (@giorgiocantarini)

Pored Roberta Beninjija i Nikolete Braski, glavnu ulogu igrao je tada petogodišnji Đorđo Kantarini, koji je osvojio srca mnogih.

A post shared by Giorgio Cantarini (@giorgiocantarini)

Ovo mu je bio prvi film koji je ovenčan Oskarom, a 2000. godine igrao je u "Gladijatoru" koji je takođe poneo ovo prestižno priznanje. Danas pretežno igra u pozorištu.

A post shared by Giorgio Cantarini (@giorgiocantarini)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.