Svi se pitali koju će od njih DVE! Sloba napravio PRESEDAN, pa za OMILJENU osobu izabrao... Svi u ŠOKU

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2018, 22:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svi se pitali koju će od njih DVE! Sloba napravio PRESEDAN, pa za OMILJENU osobu izabrao... Svi u ŠOKU

A tek kad čujete potrčke...

Rijaliti "Zadrugu" je prošle nedelje napustila Zorana Stefanov, a za ovonedeljnog vođu izabrala je Slobu Radanovića, što je izazvalo totalnu pometnju.

Kao i svakog ponedeljka, vođa je birao potrčke koji će biti njegova desna ruka ove nedelje i koji će obavljati sve poslove koje im on zada, ali i omiljenu ličnost koja će uživati privilegije.

Za prvog potrčka Slobodan je izabrao Anu Korać, a kao drugog Anđela >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Rankovića, navodeći da želi da proveri ima li i dalje emocija među njima.

Teodora Džehverović, Anđelova devojka, rekla je da nju ovo ne dotiče i da potpuno veruje svom partneru.

Takođe, izabrana je i omiljena osoba koja će uživati privilegije da zajedno sa vođom provede sedam dana u hotelu "Zadruge", a to je Lepi Mića.

Mnogi su spekulisali da li će se Radanović odlučiti za svoju suprugu Kiju Kockar ili pak ljubavnicu Lunu Đogani, međutim on je odlučio da ne pravi dodatne probleme, te je za omiljenog izabrao LEPOG MIĆU!

Svi su ostali u šoku, a kako će se slagati njih dvojica, s obzirom da su često imali sukobe, videćemo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

HAOS OKO RASPODELE BUDŽETA Svi se pitali koliko novca će Sloba dati Kiji i Luni, a evo koja je dobila VIŠE

Izvor: Blic, 05.Jun.2018, 07:26

Zorana je po drugi put napustila "Zadrugu", a kako pravila nalažu na njoj je bila odluka ko će biti vođa za narednu nedelju, pa je odabrala Slobu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.