Svi se pitaju ŠTA JE SLEDEĆE? Nakon iznenadnog napuštanja rijalitija, Ajdarpašić priredio NOVI ŠOK

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2024, 09:24

Svi se pitaju ŠTA JE SLEDEĆE? Nakon iznenadnog napuštanja rijalitija, Ajdarpašić priredio NOVI ŠOK

Bivši učesnik "Elite" Mensur Ajdarpašić, koji je rijaliti napustio 1. marta kad mu je istekao ugovor, polako se vraća svakodnevnim aktivnostnima, a najviše slobodnog vreme provodi u teretani.

Mensur Ajdarpašić, doskorašnji učesnik "Elite", vratio se u rodnu Crnu Goru i grad Bar nakon napuštanja rijalitija.

Na društvenim mrežama pojavila se informacija da je Mensur navodno imao ugovor samo do 1. marta, te da je zbog toga napustio rijaliti, iako je važio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za jednog od favorita. Tu tvrdnju je i bivši učesnik potvrdio.

 Mensur je odlučio da vrati "staro telo", pa se tako u spoljnom svetu ponovo bacio na svakodnevne treninge, i svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram počastio fotografijom iz svlačionice.

Odmah nakon, Mensur je odlučio da počasti sve pratioce novim snimkom, na kom je pevao i pozirao bez majice, čime je posebno obradovao devojke, koje ga prate u stopu, iako je Ajdarpašić u srećnoj vezi, što je i sam potvrdio nakon izlaska iz Elite.

A post shared by ⚡𝗠𝗘𝗡𝗦𝗨𝗥 ⚡ (@mensurajdarpasic_)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Društvene mreže

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.