Svi pišu da je Prija zaradila preko 2 MILIONA EVRA, a Hrvati mnogo mnogo više od nje - evo i KOLIKO

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Dec.2023, 20:55

Svi pišu da je Prija zaradila preko 2 MILIONA EVRA, a Hrvati mnogo mnogo više od nje - evo i KOLIKO

Reklo bi se da su ovi koncerti obezbedili i prvačicu, ali i naše komšije.

O pevačici Aleksandri Prijović posle pet punih Arena u Zagrebu, ne prestaje da se priča, a nakon što su Hrvati objavili i koliko je miliona zaradila kod njih, saznalo se da su i oni i te kako profitirali.

Jedna hrvatski mediji objavio je da je Prija za pet koncerata, koj je održala u šest večeri, znači imala je jedan dan pauze, zgrnula više od 2 miliona evra.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Međutim, zahvaljujući ekspanziji koju je napravila u Zagrebu, taksisti i konobari, ali i vlasnici kafića i okolnih barova oko Arene - takođe su prošli, ne dobro, već odlično.

Potražnja svih pet večeri za taksi ili bilo koje drugo prevozno sredstvo, posle ili pre koncerta bila je gotovo nemoguća misija - jer su se vozila čekala i do čak sat vremena.

Cene vožna od Arene do bilo koje druge destinacije, u peridu kada se koncert završi ili malo pre početka su znale čak i da se utrostruče.

Prevoznici su ljudima nudili odličnu ponudu - da ih pokupe na kućnoj adresi, odvezu u Arenu, a onda iz iste vrate kući. Cena?

50 evra po osobi!

- I pre nego što sam objavio prevoz, dobio sam puno upita. Baš su me 'išamarali' porukama - kazao je jedan od vlasnika taksi preduzeća.

- Vozili smo kombijima. Dva kombija za svaki koncert, otprilike šesnaest putnika po koncertu - rekao je ovaj čovek.

Cene za grupe bile su nešto niže, ali vrtele su se oko 50 evra. Za 16 putnika po koncertu tako su zaradili i po 800 evra, a za pet dana oko 4.000 evra, piše "24sata".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.