Svi kažu da su KAO MAJKA I SIN i da ona može da ga POJEDE ZA DORUČAK, ali slavni par se ne obazire na komentare i žive LJUBAV IZ SNOVA

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jul.2020, 19:23

Svi kažu da su KAO MAJKA I SIN i da ona može da ga POJEDE ZA DORUČAK, ali slavni par se ne obazire na komentare i žive LJUBAV IZ SNOVA

Uživaju u ljubavi!

Prijanka Čopra i Nik Džonas su često na meti kritika i šala javnosti, a komentari da ona izgleda kao da mu je majka su gotovo svakodnevni, no čini se da za to nimalo ne mare i da su iz dana u dan sve zaljubljeniji.

Čuvena indijska glumica nedavno je proslavila 38. rođendan, a njen 10 godina mlađi suprug na društvenim mrežama uputio joj je romantičnu i emotivnu čestitku.

- Mogao bih zauvek da gledam u tvoje oči. Volim te, dušo. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ti si najpažljivija, najbrižnija i najdivnija osoba koju sam upoznao. Toliko sam zahvalan što smo pronašli jedno drugo. Srećan ti rođendan, lepotice - napisao je mlađani pevač uz zajedničku fotografiju na kojoj mu supruga sedi u krilu.

I could stare into your eyes forever. I love you baby. You are the most thoughtful, caring and wonderful person I have ever met. I am so grateful we found one another. Happy birthday beautiful. 🎂

A post shared by Nick Jonas (@nickjonas) on Jul 18, 2020 at 1:17pm PDT

Ovakvi izlivi ljubavi su česti i s njegove i s njene strane, a oni neretko i u intervjuima govore o tome koliko su srećni i zahvalni što imaju jedno drugo.

To the greatest joy of my life. 2 years ago on this day you asked me to marry you! I may have been speechless then but I say yes every moment of everyday since. In the most unprecedented time you made this weekend so incredibly memorable. Thank you for thinking of me all the time. I am the luckiest girl in the world! I love you @nickjonas

A post shared by Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) on Jul 19, 2020 at 5:51pm PDT

Podsetimo, Nik je Prijanku zaprosio posle samo dva meseca veze, a jednom prilikom priznao je da se u nju zaljubio na prvi pogled. Par se venčao u decembru 2018, a održali su čak tri raskošne ceremonije kako bi obeležili ovaj veliki dan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.