Svi je se sećaju po PADU U NESVEST u uživo programu, a posle toga je postala NARODNA POSLANICA! Malo ko danas zna da sam to ja...

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Sep.2022, 18:43

Svi je se sećaju po PADU U NESVEST u uživo programu, a posle toga je postala NARODNA POSLANICA! "Malo ko danas zna da sam to ja..."

Ovaj video se i dan-danas gleda na Jutjubu

Sanja Nikolić, voditeljka koja je između ostalog bila prepoznatljiva i po svojoj kratkoj crnoj kosi, tokom emisije je 2000. godine pala u nesvest.

Ona je, podsetimo, vodila informativnu emisiju koja je išla uživo na programu televizije "Pink". O ovom događaju se dugo pričalo, a voditeljka je po njemu ostala upamćena do današnjeg dana.

Sanja je u informativi na pomenutoj televizji ostala još duže od decenije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Iako joj tada nije bilo nimalo prijatno kasnije kada je gledala svoje snimke čak je umela i da se nasmeje na ovaj nemio događaj.

- Taj čuveni pad je bio na samom početku 2000. Sada kad ga vidim, nasmejem se posebno kad je u smešnim video klipovima. Televizija je živ program i dešavaju se nepredviđene stvari iako nisu poželjne. Eto meni se desilo da se onesvestim po čemu su me zapamtili. Sreća pa su stasale nove generacije i malo njih zna da sam ja u pitanju i ako vide snimak - ispričala je Sanja jednom prilikom.

Sa televizije, ova voditeljka otišla je u Skupštinu i to da radi kao narodni poslanik.

Na novom poslu ostala je dve i po godine.

- Tri i po godine sam izeštavala iz skupštine, tako da znam kako je biti ispred i iza kamere u tzv. poslaničkoj klupi. Lakše je svakako biti novinar, a i to je posao koji vuče - jednom novinar uvek novinar - ispričala je Sanja.

Sanja najavljuje halo pink (pad u nesvest) je sada poslanica pic.twitter.com/FWdCOZS55k

— pensador (@sakriosamime) May 22, 2019

Po završetku poslaničkog mandata Sanja je bila savetnik ministra rada, a nakon toga radila je u sekretarijatu za migracije, što smatra privremenim pozivom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.