Svi je pamte po emisiji City, a evo ČIME SE DANAS BAVI Marija Tarlać nakon što se BOGATO UDALA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Feb.2022, 20:23

Svi je pamte po emisiji "City", a evo ČIME SE DANAS BAVI Marija Tarlać nakon što se BOGATO UDALA!

I dalje je lepotica.

Sama pomisao na Mariju Maćić, danas Tarlać, onima koji proučavaju modu, je i te kako poznato ime, ali takođe i onima koji su gledali emisiju “City“. Mnogi se pitaju gde je sada nekadašnja voditeljka?

Marija je bila jedna od najpoznatijih manekenki devedesetih i vodila je popularnu emisiju “City Club“ rame uz rame sa Boškom Jakovljevićem, Radom Radenović, Ivanom Baltić, Biljom Obradović  i drugima.

Voditeljka je nedavno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa svojim izabranikom, košarkašem, Draganom Tarlaćem, obeležila 18 godina braka.

A post shared by tarlac marija (@tarlacmarija)

Danas je mnogi priželjkuju  na svojim modnim događajima , a bavi se i proizvodnjom odeće.  Jedno vreme je radila kao organizator venčanja sa koleginicom Tamarom Paunovićem.

Ona sa svojim suprugom, ima sina Vuka, koji se bavi košarkom, kao i njegov otac.

A post shared by tarlac marija (@tarlacmarija)

Bivša manekenka i dizajnerka Marija Tarlać i u to vreme košarkaški reprezentativac Srbije i Crne Gore Dragan Tarlać venčali su se 2003. u manastiru Krka u severnoj Dalmaciji. Pre venčanja dobili su sina Luku. U javnosti se zajedno pojavljuju veoma retko, ali ono što je poznato je da se veoma vole i brižljivo neguju svoju ljubav.

A post shared by tarlac marija (@tarlacmarija)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.