Svi bruje o raskidu, a sada se Luna Đogani oglasila i ispričala šta se dogodilo!

Izvor: Svet plus, 11.Okt.2019, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svi bruje o raskidu, a sada se Luna Đogani oglasila i ispričala šta se dogodilo!

U toku dana je pevačica Luna Đogani zabrinula sve izjavivši da je "slobodna devojka". Svi bruje o raskidu, a sada se Luna Đogani oglasila i ispričala šta se zaista dogodilo!

Većina je odmah zaključila da je na emotivnu vezu sa Markom Miljkovićem, Luna Đogani stavila tačku. Ali, budući da je pevačica dobila na hiljade poruka sa istim pitanjem, rešila je da se oglasi i svima prizna šta se, zapravo, dogodilo.

"Slobodna sam devojka! Aman, kako da vas nazovem? >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Lapsus! Nisam udata, ali nisam ni slobodna. Bože ti sačuvaj... Volim moje prave ljude" - napisala je Luna uz fotografiju na kojoj se ljubi sa Markom, čime je potvrdila da je i dalje u emotivnoj vezi, ali da se pogrešno izrazila i napravila lapsus kada su je pitali za udaju.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.