Svi bruje o brutalnom stajlingu Aleksandre Prijović, samo za ova DVA KOMADA izdvojila 133.694 dinara (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2024, 00:11

Svi bruje o brutalnom stajlingu Aleksandre Prijović, samo za ova DVA KOMADA izdvojila 133.694 dinara (FOTO)

Evo koliko je samo haljina koštala.

Najpopularnija regionalna grupa "Lexington" imala je spektakularan koncert za Dan žena, 8. marta, a danas, 9. marta, se u Štark areni nastavlja luda žurka.

Poseban gost na koncertu bila je Aleksandra Prijović o čijoj odevnoj kombinaciji se naširoko pisalo i pričalo.

Pevačica je odlučila da za ovu priliku obuče kožnu maslinasto zelenu haljinu, koja je bila pripijena uz telo i stajala joj je kao salivena, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a sve oči bile su uprte u pevačicu, obzirom da je izgledala kao milion dolara.

Aleksandrin stajling koštao je 1.133 evra. Samo za haljinu, brenda Rik Ovens, ona je izdvojila 626 evra, dok su cipele marke Akvazura i koštaju čak 507 evra.

Podsetimo, sin pevačice Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića nedavno je proslavio peti rođendan, a ponosna mama je u nekoliko navrata pričala i tome kako uživa u ulozi mame i ne krije da joj svaki rastanak od sina teško pada.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.