Svežina inspiriše: Istaknite svoju jedinstvenost ovim mirisnim notama

Izvor: Scandal.rs, 14.Apr.2015, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svežina inspiriše: Istaknite svoju jedinstvenost ovim mirisnim notama

Hajde da zaintrigiramo vaša čula! Otkrijte mirisne note koje vam najviše odgovaraju i koje čine da se osećate zadovoljno u svojoj koži. NIVEA vam omogućava da uživate upravo u tim mirisima kad god poželite i to u svakoj situaciji, gde god da se nalazite.

Evocirane uspomene i probuđene nove emocije preplaviće vaša čula. Zato obogatite svoj mirisni svet, neka vaša čula uživaju u njihovim zavodljivim čarima koje će naglasiti ono najbolje kod vas.

Obojite >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << mirisima svoj život. U današnjem užurbanom svetu, prijaće vam da malo zastanete i prepustite se uživanju. Mirisi novih NIVEA dezodoranasa uzbudiće vaša osećanja i vratiti vas u svet najlepših uspomena. Učinite život lepšim – naglasite svoj jedinstveni miris svežine i osećajte se dobro tokom celog dana.

Izuzetno efikasne formulacije pružaju 48h zaštitu od znojenja, sa morskim ekstraktima i neverovatno prijatnim mirisom, doprinose dugotrajnom osećaju svežine.

NIVEA Fresh comfort dezodorans

48h efikasna zaštita od znojenja, sa elegantnom mirisnom notom koja odiše čistoćom, za dugotrajan osećaj svežine.

Dezodorans će vas pre svega osvežiti citrusnim notama i aromama biljaka sa zelenih polja, koje pružaju osećaj negovane i čiste kože kao da ste upravo izašli iz tuš kabine. Dok osnovu čine cvetni tonovi jasmina i đurđevka, koji potom ostavljaju za sobom prijatne mirise moćnog ćilibara.

Sprej 150ml, okvirna cena: 329 din

Roll-on 50 ml, okvirna cena: 329 din

NIVEA Fresh flower dezodorans

48h efikasna zaštita od znojenja, sa očaravajućim cvetno-voćnim mirisom koji osvežava, odiše ženstvenošću i uvek je moderan.

Šarmantna cvetna svežina upotpunjuje osvežavajuću mirisnu priču koja započinje strastvenim skladom mandarine i limuna u gornjoj noti. Blaga dinja oseća se u osnovi mirisa zajedno sa nežnom ružom, ljubičicom i opojnim aromama sočnog crvenog voća. Prozračnost ove mirisne unije postignuta je uz dodatak svežih vodenih tonova.

Sprej 150ml, okvirna cena: 329 din

NIVEA Fresh natural dezodorans

Osvežavajuća formulacija sa ekstraktima sa dna okeana pruža blagu negu i pouzdanu 48h zaštitu od znojenja.

Ovaj miris će vas odvesti preko planinskih litica i peščanih dina do plaža iz snova, uz nežni povetarac i šum morske vode. Svakim svojim pokretom otkrićete nove predele i osetiti slobodu. Opustite se i uživajte u svežem vazduhu obala i plaža koje oduzimaju dah.

Sprej 150ml, okvirna cena: 329 din

Roll-on 50 ml, okvirna cena: 329 din

NIVEA Energy fresh dezodorans

Dragocena formulacija sa osvežavajućim i snažnim mirisom limunove trave, pruža 48h zaštitu od znojenja i istovremeno neguje kožu.

Ova mirisna nota dodatno naglašava osećaj svežine dok citrusni tonovi odišu snagom povetarca koji dolazi iz egzotičnih krajeva.

Sprej 150ml, okvirna cena: 329 din

NIVEA MEN Fresh ocean dezodorans

Efikasna 48h zaštita od znojenja uz NIVEA MEN Care Complex negu sa uzbudljivom drvenastom mirisnom notom uz biljne i vodene tonove koji pružaju dugotrajnu svežinu.

Miris najavljuje nalet energije sa vodenim notama prenošenim talasima koji odišu snažnim biljnim kombinacijama. U osnovi mirisa je aromatični anis zajedno sa geranijumom i ljubičicama, osvežen zelenom jabukom. Elegantne drvenaste note kedrovine, sandalovine i pačulija stapaju se u dinamičnu aromu koja naglašava muževnost.

Sprej 150ml, okvirna cena: 329 din

Roll-on 50 ml, okvirna cena: 329 din

NIVEA MEN Fresh active dezodorans

Sadrži ekstrakte sa dna okeana i pruža efikasnu 48 časovnu zaštitu od znojenja uz dugotrojan osećaj svežine.

Miris odiše svežinom zdravog i čistog morskog vazduha bogatog kiseonikom. Inspirativni povetarac koji nosi sa sobom mirise morskog vazduha dodatno će učiniti da se osećate dobro tokom celog dana.

Sprej 150ml, okvirna cena: 329 din

Roll-on 50 ml, okvirna cena: 329 din

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Svežina inspiriše: Istaknite svoju jedinstvenost ovim mirisnim notama

Izvor: Svet, 14.Apr.2015

Hajde da zaintrigiramo vaša čula! Otkrijte mirisne note koje vam najviše odgovaraju i koje čine da se osećate zadovoljno u svojoj koži. NIVEA vam omogućava da uživate upravo u tim mirisima kad god poželite i to u svakoj situaciji, gde god da se nalazite.. Evocirane uspomene i probuđene nove...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.