Svetski događaj za kreativce na Mikser festivalu: Belgrade Behance Reviews od 3. do 7. juna

Izvor: Svet, 11.Maj.2015, 21:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svetski događaj za kreativce na Mikser festivalu: Belgrade Behance Reviews od 3. do 7. juna

Peti put u Beogradu se okupljaju kreativci. I ovaj put na trenutno najvećem Behance događaju u svetu – Belgrade Behance Reviews, koji se održava od 3. do 7. juna u sklopu Design Hub-a na Mikser festivalu, u Savamali (Travnička 3) u formatu kampusa (#BBCampus) koji traje svih pet dana festivala.
Kreativci će imati prilike da se druže, upoznaju i dobiju profesionalno mišljenje o svojim radovima od renomiranih dizajnera na događaju Belgrade Behance Reviews (http://www.belgradebehance.com/). >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Ovaj događaj je deo globalne mreže Behance događaja, koji se održavaju u celom svetu sa ciljem razmene ideja kreativaca sa Behance (https://www.behance.net/) sajta u offline svetu.

Portfolio Reviews radionice će ovoga puta okupiti umetnike iz oblasti fotografije i grafičkog dizajna, a Behanceri mogu prijaviti svoje radove za Serbia Showcase izložbu koja je vec poznati program Belgrade Behance Reviews-a.
Noviteti u programu su How to make Portfolio radionice, Logo Exchange i 99u Inspiration Night.  Na “How to make Portfolio” radionicama učesnici će moći da nauče kako da naprave portfolio u okviru Behance platforme i personalni portfolio sajt.

“Logo Exchange” je deo programa u kome tri dizajnera sa Behance-a kreiraju logoe za zainteresovane klijente na licu mesta, u zamenu za prigodan poklon. Na 99u Inspiration night-u ćete imati prilike da čujete inspirativne govore Slavimira Stojanovića, Insomnia studia i druge, kao i govore stranih svetski poznatih kreativaca.
Program je otvoren za sve Behancere, ali i za širu kreativnu zajednicu. Možete učestvovati u više programa, a ulaz je potpuno besplatan.
Detaljan program i za prijave na: http://www.belgradebehance.com/program

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Svetski događaj za kreativce na Mikser festivalu: Belgrade Behance Reviews od 3. do 7. juna

Izvor: Scandal.rs, 11.Maj.2015

Peti put u Beogradu se okupljaju kreativci. I ovaj put na trenutno najvećem Behance događaju u svetu – Belgrade Behance Reviews, koji se održava od 3. do 7. juna u sklopu Design Hub-a na Mikser festivalu, u Savamali (Travnička 3) u formatu kampusa (#BBCampus) koji traje svih pet dana festivala...Kreativci...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.