Svet saznaje: Lik koji tumači Vuk Kostić biće ranjen u nastavku serije “Ubice moga oca”

Izvor: Svet, 04.Avg.2017, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svet saznaje: Lik koji tumači Vuk Kostić biće ranjen u nastavku serije “Ubice moga oca”

Dok mnogi željno iščekuju emitovanje nastavka serije “Ubice mog oca”, u drugoj sezoni će se desiti nešto što njeni ljubitelji sigurno ne očekuju.
Naime, glavni lik koji glumi Vuk Kostić će biti ranjen, saznaje Svet.
Kao inspektor Aleksandar Jakovljević, Vuk Kostić ući se u klinč s kriminalom ali se neće izvući nepovređen, već će ga crnogorska mafija upucati.

Ostaje da vidimo šta nas još očekuje u hit seriji, a do premijere druge sezone pogledajte fotografiju sa seta, gde Vuk sedi u društvu glumaca koji su “pripadnici crnogorske mafije“.
Tamara DračaVladimir Lukić, instagram

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

OVO SVI ČEKAJU DA SAZNAJU Otkrivamo detalje iz druge sezone serije "Ubice mog oca"!

Izvor: Blic, 04.Avg.2017

Inspektor Aleksandar Jakovljević, koga u seriji igra Vuk Kostić, ući će u klinč s kriminalom, ali se neće izvući nepovređen...Dok mnogi željno iščekuju emitovanje nastavka trenutno najpopularnije kriminalističke serije „Ubice mog oca“, u drugoj sezoni će se pored mnogih obrta desiti...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.