Svet je tvoj Danijela Dimitrovska u trenutku Mininog porođaja dobila SPECIJALAN POKLON OD NJEGA

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2024, 10:33

"Svet je tvoj" Danijela Dimitrovska u trenutku Mininog porođaja dobila SPECIJALAN POKLON OD NJEGA

Obradovala se.

Voditelj emisije "Amidži šou" Ognjen Amidžić postao je otac po drugi put. Porođaj je protekao kako treba i Ognjenova lepša polovina, Mina Naumović je na svet donela prelepog dečaka.

Beba je na porođaju dobila najviše ocene.

Ognjen i Mina upoznali su se i zavoleli tokom rada na emisiji. Rođenje sina kruna je velike ljubavi koja se rodila između Ognjena i njegove koleginica. Svoju vezu su obelodanili u aprilu prošle godine, a nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << toga su se i jedno drugom zavetovali na večnu ljubav. Ognjen iz prethodnog braka sa manekenkom Danijelom Dimitrovskom ima sina Mateju.

Danijela je izuzetno aktivna na društvenim mrežama, gde često postavlja fotografije putem storija. Poslednja slika, slikana maltene u momentima kada je Naumovićeva stigla u bolnicu, jeste slika raskošnog buketa. Manekenka je buket, pretpostavljamo, dobila kao mali znak pažnje povodom Osmog marta.

- Svet je tvoj. Volim te - piše na čestitki koju je Danijela dobila uz cveće.

Podsetimo, sredinom jula 2022. godine kao bomba je odjeknula vest da se voditelj i manekenka razvode. Uprkos tome što su izgledali kao izuzetno skladan par, razveli su se sporazumno i bez teških reči.

Ognjen Amidžić pre Danijele bio u braku sa koleginicom Milicom. Voditelj je pre braka sa manekenkom, koji je trajao deset godina, bio u braku sa dve godine mlađom koleginicom Milicom Marković, koja je tada takođe radila na TV Pink. Kasnije je bila portparolka jedne domaće kompanije.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.