Svestan sam da NEĆU ŽIVETI SA PORODICOM! Janjuš bacio karte na sto - ISKRENO o budućnosti sa Majom

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jun.2020, 01:46

"Svestan sam da NEĆU ŽIVETI SA PORODICOM!" Janjuš bacio karte na sto - ISKRENO o budućnosti sa Majom

Svestan je šta je uradio!

Prvi sagovornik Milana Miloševića je bila Maja Marinković koja je govorila o odnosu sa oženjenim Markom Janjuševićem Janjušem. Više o tome pročitajte OVDE. Nakon nje, Milanu se pridružio i Janjuš kako bi ispričao svoju stranu priče.

- Sve misli koje imam i taj haos, su mi o porodici i spoljni svet. Još nisam svestan šta sam uradio i da li je tako moralo da bude... U glavi mi je milion situacija pomešano, jednu ne mogu da rešim, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a moram da rešim sto. Kad sam rekao da me čeka pakao napolju, znam da me čeka susret sa osobom, mojom ženom, sa osobom koju sam povredio. Nisam nju ponizio, nego sam sebe, ali sam povredio druge. Moju ženu i ljude oko nje. Ne mogu protiv sebe, vezao sam se za Maju, a onda shvatim da nekoga povređujem. Za dva, tri minuta mi se prebaci film i onda... Maja na sve načini želi da me oraspoloži, nje mi je žao, iskreno. Koliko god se ovako ponašala ludo, ipak se jede u sebi, ali izdržava jače od mene. U ovoj priči jeste veći muškarac od mene. Ona zaslužuje mnogo više, ali neke stvari su jače od mene. Ja bih nju i zagrlio i poljubio, ali osetim blokadu. Ja ne mogu da se pomirim sa nekim stvarima - istakao je Janjuš.

- Ja hoću i da se našalim, a onda se setim da neko gleda... Sad je kasno. Ne mogu da prebacim u glavi, ne znam šta treba da se desi da prebacim film na ovde, to bih najviše voleo. Jače je od mene, ne mogu da prebacim (a voleo bih). Svestan sam šta sam uradio. Svestan sam bio pre tri, četiri dana svega, pa na trenutak nisam bio, a onda kako koji dan ide, sve sam svesniji i svesniji. Ne znam kako ću da se izborim sa svim. Ja sam sada svestan da više neću živeti sa porodicom. A na drugu stranu, ne znam da li je sad ovo sve stvarnost i da li Maja i ja možemo da živimo napolju. Bio si i sam ovde, nije sve isto kad se izađe. Ljubav može i za pet dana da prestane, a i ne mora. Ne mogu da zamislim dok se ne završi ovo šta i kako - govorio je bivši košarkaš, pa nastavio:

- Svi su mi rekli, to je život, sve su u pravu, ali nešto se dešava u mojoj glavi. Mozak mi kaže da se ne opustim. Ne mogu da izbacim misli iz glave šta me čeka. Voleo bih da izbacim iz glave te misli, ali ne mogu. Uradio sam ovo osobi koja nije zaslužila ni najmanje - zaključio je on.

Detaljnije pogledajte u video klipu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.