Švedcka, a naša: Bubamari nema pomoći!

Izvor: Vesti-online.com, 31.Okt.2015, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Švedcka, a naša: Bubamari nema pomoći!

Poznata po tome što se hvali svojim "obrazovanjem, inteligencijom i poznavanjem stranih jezika", folk pevačica Radojka Adžić, poznatija kao Dara Bubamara, javno se na svom Instagramu izblamirala demonstrirajući da ne poznaje osnove pravopisa srpskog jezika. Sedi, jedan!

Radojka Adžić je, naime, objavila na Instagramu fotografiju kojom je želela da pohvali svog prijatelja di-džeja, ali je umesto toga skrenula pažnju na svoju elementarnu nepismenost.

- Moj prijatelj >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << bio mi na svadbi, haos napravio, a sad je svedcka zvezda, ponosim se sa njim za kratko vreme haos u svetu, hitovi, milionske preglede, stoji u potpisu fotografije koju je pevačica podelila sa pratiocima na Instagramu.

Samo nekoliko dana ranije, Dara se pohvalila i fotografijama sa nastupa u, kako je napisala, "hrvackoj".

Inače, Bubamara se u medijima hvalila da je završila francuski jezik na Sorboni, ali se ispostavilo da se radi o kursu jezika koji svako može da upiše.

A photo posted by Dara Bubamara (@dara_bubamara_licni_profil) on Oct 27, 2015 at 6:46pm PDT

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.