Sve žene ponavljaju istu grešku tokom tuširanja, a ne shvataju da šteti njihovom zdravlju!

Izvor: Svet, 15.Sep.2016, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sve žene ponavljaju istu grešku tokom tuširanja, a ne shvataju da šteti njihovom zdravlju!

Razumeli smo da svakodnevno tuširanje šteti našoj koži, ali ono što mnoge žene, takođe pogrešno rade tokom tuširanja, može da ugrozi njihovo zdravlje.
Guliver/Getty Images Nijedna pripadnica nežnijeg pola nikada nije obratila pažnju na to koliko često ispire svoju vaginu. Konkretno, misli se na trenutak kada glavu tuša okrenete ka vagini i dobro je ispirete.
Ukoliko to često radite, značajno uvećavate šanse da dobijete ljudski papiloma virus (HPV) koji može da >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << dovede do pojave raka.
Osim što većina dama misli da na taj način “ubija” neprijatne mirise, ni ne pomišlja na to koliko joj upravo to često ispiranje utiče na zdravlje.
Kao i na svakom drugom delu tela, i na vagini se nalaze bakterije, ali žene moraju biti svesne da su one tu sa dobrim razlogom. Zbog toga, medicinski eksperti tvrde da je treba što manje prati.
Pročitajte i… Tanga gaćice su tako seksi, ali kriju ozbiljnu opasnost

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Sve žene ponavljaju istu grešku tokom tuširanja, a ne shvataju da šteti njihovom zdravlju!

Izvor: Scandal.rs, 15.Sep.2016

Nijedna pripadnica nežnijeg pola nikada nije obratila pažnju na to koliko često ispire svoju vaginu. Konkretno, misli se na trenutak kada glavu tuša okrenete ka vagini i dobro je ispirete...Ukoliko to često radite, značajno uvećavate šanse da dobijete ljudski papiloma virus (HPV) koji može da...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.