Sve za rijaliti, marketing! Miljana Kulić RASKRINKALA Anu i Davida, EVO šta RADE kada drugi ne gledaju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jan.2020, 02:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Sve za rijaliti, marketing!" Miljana Kulić RASKRINKALA Anu i Davida, EVO šta RADE kada drugi ne gledaju!

Sve unapred smišljeno!

U toku razgovora sa Ognjenom Amidžićem, Miljana Kulić je progovorila o ljubavnim vezama u Zadruzi.

 - Bane je dobar momak, ali on sve zbog kadra radi, priča zbog kadra. Meni je njihova veza bolesna. Ne mogu da verujem da je tako nenormalna, da trpi tu torturu.On njoj drobi do jutra. Mensur isto, Matora je govorila da zna njegove devojke sa kojima je bio i kaže da ne liče na Minu, nisu takav tip uopšte. Onda Matora i Sanja, bez obzira što >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Sanja nije tu. Matora je u depresiji jer joj je ova nova devojka prenela informaciju da Sanja više nije sa njom i da je to gotovo. Ja mislim da je Sanja sa njom bila samo iz koristi, Matora je rob u toj vezi. Ona je u stanju da ostane ovde u rijalitiju do kraja da bi njoj sve obezbedila - rekla je Miljana i nastavila o Davidu i Ani.

- Davidu ništa ne verujem. On je lupao ovde kapiju zbog Aleksandre, a deset dana posle bio sa Anom. Oni sve rade zbog rijalitija, jer tačno vidim da sve snimaju. Sinoć u kupatilu, prate kamere iz kojeg ugla snimaju i poziraju. Ja sam ih pitala jer to marketing rijaliti veza oni kažu jeste - ispričala je Miljana.

 - Ivana Šopić je  u teškoj depresiji, jer Ivana je zaljubljena u Janjuša, a on joj ne pruža emocije, samo joj je dao lažnu nadu - rekla je Miljana.

Folkerka u minijaturnim gaćama pleše na BAZENU, uvija se oko njega, roditelji deci pokrivaju oči (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.