Sve pršti od luksuza: Vojaž pokazao kako uživa sa devojkom, a evo gde ju je reper odveo (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2023, 11:39

Sve pršti od luksuza: Vojaž pokazao kako uživa sa devojkom, a evo gde ju je reper odveo (FOTO)

Otputovali na daleku destinaciju.

Pevač Mihajlo Veruović, poznatiji kao Vojaž, pokazao je na svom Instagram profilu kako uživa sa devojkom Tamarom Kujačić.

Par je odlučio da otputuje u toplije krajeve i poseti Dubai.

Vojaž je objavio niz fotografija na kojima se vidi kako se provodi.

Iskoristio je priliku da iskusi sve čari pomenutog podneblja, a provod je bio još bolji pošto je bio sa svojom lepšom polovinom. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

S obzirom na to da Tamara živi u Norveškoj nemaju puno prilike da vreme provedu zajedno, pa zato nisu štedeli na odmoru koji je bio savršeno isplaniran.

Čak je i hotel u kojem su odseli odisao luksuzom, a predivan pogled im je sigurno obezbedio romantična jutra.

Podsetimo, mladi reper je nedavno otkrio detalje o vezi sa Tamarom:

- Ovo je jako duga priča i jako je dugo muvanje trajalo. Mi smo se upoznali u Novom Sadu, preko zajedničkog prijatelja. Mnogo mi je bilo lepo, kada sam je upoznao, jer devojka nije uopšte imala pojma ko sam ja. Ona živi u Norveškoj, sluša njihovu muziku. Od naših pevača čula je samo za Cecu. To mi je bilo mnogo zanimljivo, jer sam konačno mogao da pričam sa nekim kao Mihajlo. I kada god sam sa njom i sada, ja se osećam kao ja, kao običan Mihailo. Kod nje me je najviše privuklo to što je elokventna i mnogo je pametna devojka - rekao je Vojaž za medije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

VOJAŽ OBJAVIO FOTKU IZ LIFTA SA DEVOJKOM Ona ga strastveno ljubi, a reper ne skida osmeh sa lica: Više se ne kriju

Izvor: Blic, 19.Okt.2023, 08:42

Reper Mihajlo Veruović Vojaž jedno vreme krio je svoju lepšu polovinu od očiju javnosti, ali sada više ne kriju svoju ljubav.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.