Sve pršti od ljubavi i luksuza: Lazar Ristovski i Anica objavili fotku sa broda, 39 godina mlađa glumica ga celog obgrlila

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Feb.2024, 10:35

Sve pršti od ljubavi i luksuza: Lazar Ristovski i Anica objavili fotku sa broda, 39 godina mlađa glumica ga celog obgrlila

Vidi se da zajedno uživaju.

Glumac Lazar Ristovski već neko vreme uživa u emotivnoj vezi sa 39 godina mlađom koleginicom Anicom Lazić, a sve češće javno pokazuju koliko su zaljubljeni i srećni zajedno.

Anica je sad na društvenim mrežama podelila fotografiju sa Lazarom, koja je nastala na brodu. Čvrsto je grlila svog dečka, a sudeći po njegovom izrazu lica, glumac se topio u njenim rukama.

- Lazar (značenje: "Bog pomaže"). Veruje se da je muškarac >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa ovim imenom od Boga poslat da pomogne na Zemlji. Ja znam da je tako - pisala je ona nedavno na društvenim mrežama, pa se direktno obratila Ristovskom:

A post shared by Anica Lazic (@anicalazicofficial)

- Ti si pobednik. Dobročinitelj. Naš najveći umetnik. Večiti stvaralac koji voli život i zato život voli tebe. Zaštitnik. Optimista. Rodoljub. Smeo i Hrabar. Veliki prijatelj. Čovek široke svesti i dobrog srca.

Anica ističe da nikada u životu nije bila ispunjenija.

A post shared by Anica Lazic (@anicalazicofficial)

- Pre nego što sam te upoznala, bila sam srećna. Sada je ta sreća udvostručena. Ulepšao si mi život na svim poljima i svaki dan pored tebe je blagoslov. Volim te baš takvog kakav jesi - pisala je na Instagramu jesenas.

Njihovu romantičnu fotografiju sa broda možete pogledati OVDE.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.