Sve providno, ali ni to ne pomaže: Njena GROZNA HALJINA proglašena je za NAJRUŽNIJU na Zlatnom globusu! 

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jan.2020, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sve providno, ali ni to ne pomaže: Njena GROZNA HALJINA proglašena je za NAJRUŽNIJU na Zlatnom globusu! 

Blam?

U ponedeljak uveče održan je jedan od najvažnijih holivudskih događaja - dodela Zlatnih globusa, a crvenim tepihom prodefilovale su najpopularnije i najlepše žene sveta.

Jedna od zvanica koja je ukrala najviše pažnje svakako je bila i Gvinet Paltrou - ona se odvažila na vrlo izazovnu i krajnje netipičnu kreaciju za nju.

Naime, lepa plavuša prošetala se u potpunoj providnoj toaleti od braon tila, u kojoj je pozala svoje vitko telo, ali i malo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << toa ostavila mašti na volju.

Ovakav izbor iznenadio je Holivud s obzirom da se glumica praktično nikada ne pojavljuje u izazovnim, golišavim toaletama, a uprkos tome što je pokazala neverovatno telo, dobila je brojne kritike.

Naime, ova haljina dobila je epitet "jedne od najružnijih" na dodeli Zlatnog globusa, što od modnih kritičara, što od publike na društvenim mrežama.

A šta vi kažete - dopada li vam se izbor 47-godišnje Gvinet?

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on May 22, 2019 at 11:46am PDT

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on May 8, 2019 at 3:27am PDT

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on May 6, 2019 at 10:07pm PDT

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on May 5, 2019 at 10:53am PDT

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on Apr 22, 2019 at 6:24pm PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.