Sve o svadbi Slobe i Jelene Radanović - prelepi par, eksluzivni gosti, a ova dva pevača pevaju na proslavi

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2024, 18:12

Sve o svadbi Slobe i Jelene Radanović - prelepi par, eksluzivni gosti, a ova dva pevača pevaju na proslavi

Nakon crkvenog venčanja rešili da i zakonski sklope bračnu zajednicu.

Jelena i Slobodan Radanović brinuli su o svakom detalju kada je svadbena ceremonija, ali i prvi rođendan naslednika Damjana u pitanju.

Supružnici žele da se njihovi gosti maksimalno opuste, pa su brinuli o tome da muzika, iće i piće bude na vrhunskom nivou. Kako Kurir piše, za atmosferu su zaduženi Magdalena Vračić i Boško Nikolić.

Inače, Radanović je kako je najavljeno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz njegovog tima u predalbumskoj tišini i želi privatnost da sačuva za sebe i najbliže. Na veselju je trebalo da se pojavi i muzička zvezda Svetlana Ceca Ražnatović, ali je ona zbog virusa sprečena da dođe.

Dolaze prijatelji i rodbina Slobina iz Zrenjanina, kao i Jelenina uža i šira familija. Jelena izuzetno ceni i poštuje Slobinu majku o kojoj i brine, pa nema sumnje da će ona sa unukom biti među najveselijim gostima.

Podsetimo, par koji se na večnu ljubav prvo zavetovao pred Bogom, u manastiru Dubnica, imaju jako interesantnu ljubavnu priču, jer ih je ljubav spojila na jednom od njegovih nastupa.

Naime, njih dvoje upoznali su se u julu 2019. godine, kada je Jelena angažovala bivšeg zadrugara da peva na rođendanu njene sestre Maje. Kako su mediji tada pisali, Jelena je tada imala veliku želju da Sloba uveliča ovo slavlje, tako da joj nije bilo teško da iskešira 5.000 evra, koliko je tada koštao nastup popularnog pevača.

Srbija Danas/Kurir/Lj. S./Preneo T. M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.