Sve o NOVOJ UČESNICI Elite: Danki kamere nisu strane, a MAJČIN savet pamtiće kao tablicu množenja

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Okt.2023, 22:02

Sve o NOVOJ UČESNICI "Elite": Danki kamere nisu strane, a MAJČIN savet pamtiće kao tablicu množenja

Bliži se trenutak...

Večeras će se, navodno na imanju u Šimanovcima useliti čak nekoliko učesnika, koja će postati deo "Elite" i tako ući u trku za glavnu nagradu u iznosu od 100.000 evra. Kako mediji pišu, u pitanju su Adam Đogani i Žana Đorđević, ali i zanosna crnka Danka Grujić.

Naime, kako izvor Republike govori, Danka dolazi iz Kraljeva, ima 31 godinu i po zanimanju je frizerka, a sudeći po njenim objavama na društvenoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mreži Instagram, voli da se sređuje i brine o svom fizičkom izgledu.

Što se tiče učešća u "Eliti", spremna je na sve i neće prezati ni od koga kada bude kročila u Belu kuću.

Radila je kao manekenka, kamere joj nisu strane, ali je izuzetna emotivna i lako se rasplače, te joj je majka na rastanku kazala da neće u rijalitiju da je vidi u suzama, jer je najlepša kada se smeje.

A kako će se pojaviti ukoliko na kraju i postane deo "Elite", ostaje nam da saznamo, vrlo brzo.

A post shared by ⭐️Danka Grujic⭐️ (@__dankaa)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.