Sve mu OPRAŠTAM - Aneli progovorila o Asminovom ULASKU u Elitu: Janjuš ZANEMEO zbog njenih reči

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2024, 08:37

"Sve mu OPRAŠTAM" - Aneli progovorila o Asminovom ULASKU u "Elitu": Janjuš ZANEMEO zbog njenih reči

Razgovarali su o tome šta bi se desilo kada bi se pojavio u Beloj kući.

Sinoć je u "Eliti" emitovana emisija "Pretres nedelje". Voditelj Milan Milošević ušao je u rijaliti kako bi takmičarima postavio škatljiva i zanimljiva pitanja .

Aneli Ahmić reagovala je sa osmehom na Asminove navode kako bi mogao da je vrati odmah kada bi on to želeo, ona ga je pozvala na suočavanje, a Janjuš je bio šokiran njenom reakcijom.

- Aneli, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << slušali smo vaše rasprave često, Janjuš tebi ne veruje da ćeš ti posle "Elite" da ostaneš sa njom, čak je rekao da ne sumnja u Alibabu nego u nekog drugog. Došlo je do preokreta, Alibaba smatra da ga ludo voliš i da može da te vrati odma, da si mu jedina interesna sfera, da može da te vrati olako ali da ne želi. Kaže da je samo tvoja igra - rekao je Milan.

- Presmešno mi je to Milane, ja sam znala da će to tako da bude. Juče sam Janjušu to u krevetu govorila da će on da preokrene priču jer ja kao njega volim, ja njega odlično poznajem, ja ću sad iza ovoga najaviti sledeće šta će reći. On je ostao bez i jednog argumenta, objavio je porno video, to je za mene sve očekivano. On je bolesnik, logično je da čoveka ne volim, smešno mi je jer ne znam koji bolesnik može reći da ja njega volim. Čoveka sam niti videla niti čula, smešno mi je jer gledam kako ti reaguješ. On je došao do tog zaključka ne znam ni ja na osnovu čega - rekla je Aneli.

- On je rekao kad bi se on pojavio ovde, da može odma da te vrati - rekao je Milan.

Pa ajde neka dođe da vidimo baš, ali ja znam da on nikada neće ući. On je to izjavio kada sam ja rekla da više volim Janjuša nego što sam njega ikada. Na koji način on to mene može vratiti, ajde neka dođe - rekla je Aneli.

- Ja sam znao da će on to uraditi, on ima pravo da veruje u neke stvari, ako želi da dođe neka pokuša da je vrati. Ako uspe da je vrati ja mu sve opraštam, jer bi ispalo da je sve u pravu. Ja dajem reć da ću sad reći svaka ti čast i sve ti opraštam. Ako te neko ne interesuje ti ne pišeš takve stvari. Ja se njima ne mešam samo imam neke svoje razloge zbog kojih bih seo i popio kafu sa njima. Mi nemamo probleme što se njega tiče, ja nisam imao ozbiljnu vezu ni pre ni posle braka i onda imam slabo poverenje - rekao je Janjuš.

- Ja ću ići da živim sa Janjušem gde god budemo živeli, ali ću prvo morati do Linca da rešim svoje probleme - rekla je Aneli.

- Pa sama ću ići, naravno da ću se dogovarati sa njim o tome ali bih mogla i sama da odem - rekla je Aneli.

- Jel si ti normalna šta pričaš da ćeš ići sama, ti si bolesna kao i on, kako možeš da ideš sama tamo da se vidiš kad imaš pored sebe nekoga. Ti kao da imaš viziju da moraš da se čuješ sa njim i da ispravljaš nešto što je nemoguće ispraviti. Ti si ovde ispričala neke stvari za koje ni jedna osoba ne može da kaže da može biti dobra - rekao je Janjuš.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.