Sve je spremno za glamuroznu žurku: Sin Lepe Brene napunio 18 godina! FOTO

Izvor: Svet plus, 30.Mar.2016, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sve je spremno za glamuroznu žurku: Sin Lepe Brene napunio 18 godina! FOTO

Viktor Živojinović, sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića napunio je danas 18 godina i tom prilikom njegovi roditelji odlučili su da mu prirede žurku za pamćenje. 

Viktor je sa svojim pratiocima na Instagramu podelio sliku na kojoj je okružen svojim prijateljima i na taj način obeležio početak proslave. Njemu je, kako je sam izjavio, najbitnije što su mu tu braća, jer mu je to najlepši poklon i ništa više mu ne treba. Lepa Brena i bivši teniser neće štedeti >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << na proslavi punoletstva svog najmlađeg sina, pa su tako zakupili prostor od 2.500 kvadrata kako bi mogli da pozovu sve koje vole da sa njima podele svoju sreću. Prvobitno je bilo planirano da se proslava održi u hotelu „Kraun Plaza“, ali su ipak odlučili da se premeste u veći prostor u kom će se naći specijalna rasveta i scenografija kako bi ceo događaj bio još bolji. Očekuje se da će Brena i Boba ugostiti oko 500 zvanica iz celog sveta, koje su već počele da pristižu, a među njima će se naći, pored pevača, političari i druga poznata lica iz poslovnog sveta.

Docek!!!! ❤️

A photo posted by Viktor Zivojinovic (@viktorzivojinovic) on Mar 29, 2016 at 2:19pm PDT

Ready for party!!!!!! 👍👍

A photo posted by Viktor Zivojinovic (@viktorzivojinovic) on Mar 28, 2016 at 1:21pm PDT

Pocinjemo !!🍾🍾🍾

A photo posted by Viktor Zivojinovic (@viktorzivojinovic) on Mar 26, 2016 at 3:07pm PDT

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Viktor Živojinović glamuroznom žurkom proslavio punolestvo! VIDEO

Izvor: Svet plus, 31.Mar.2016, 12:36

Viktor Živojinović sinoć je u društvu brojnih poznatih ličnosti, glamuroznom u žurkom u hali jednog luksuznog prestoničkog hotela, proslavio svoj osamnaesti rođendan...Viktor Živojinović, sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića napunio je juče 18 godina i tom prilikom njegovi roditelji odlučili...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.