Sve je spremno: Uskoro novi spot Baneta Mojićevića! (video)

Izvor: Svet, 30.Maj.2016, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sve je spremno: Uskoro novi spot Baneta Mojićevića! (video)

Bane Mojićević s nestrpljenjem očekuje spot za novi singl “Dođi”, koji je već osvojio srca publike.
Spot je u montaži i ovih dana će biti gotov. Jednostavan i čist, kako smo i želeli, bez suvišnih detalja koji bi skretali pažnju sa same pesme. Nadam se da će izazvati tu neku finu emociju koju sam ja imao kada smo ga snimali”, rekao je Mojićević.
Podsetimo, spot je sniman u Beogradu, a pored Baneta u njemu se pojavljuje mlada glumica Jovana Milovanović. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Jovana se proslavila kao klinka pod nadimkom “Šargarepica”, a danas je studentkinja prve godine akademije u klasi Ivana Jeftovića, inače Banetovog drugara iz šou programa “Tvoje lice zvuči poznato”.
Šargarepica je preslatka i divno se uklopila u našu ekipu”, dodao je Bane i otkrio da će premijera spota najverovatnije biti u četvrtak na njegovom zvaničnom “Jutjub” kanalu.
Ostale su još neke finese i bićemo spremni da damo publici da sudi, a onda “juriš u nove pobede”. Već uveliko se priprema novi spot-singl, zanimljiva priča i prava optimistična pesma. Nekako baš u skladu sa letom koje nam konačno, i kalendarski, dolazi”, završava Mojićević, prenosi alo.rs.
frameborder="0" allowfullscreen>

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Sve je spremno za premijeru: Bane Mojićević ima novi spot ! (video)

Izvor: Scandal.rs, 30.Maj.2016

Bane Mojićević s nestrpljenjem očekuje spot za novi singl “Dođi”, koji je već osvojio srca publike...“Spot je u montaži i ovih dana će biti gotov. Jednostavan i čist, kako smo i želeli, bez suvišnih detalja koji bi skretali pažnju sa same pesme. Nadam se da će izazvati tu neku finu...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.