Sve je počelo kao šala: Pas “spasao” život vlasniku

Izvor: Svet, 01.Feb.2015, 23:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sve je počelo kao šala: Pas “spasao” život vlasniku

“Pas je čovekov najbolji prijatelj” poslovica u koju se, posebno vlasnici pasa, svakodnevno uveravaju. O tome govori i ova priča.
Vlasnik je rešio da se malo našali sa svojim psom i zaronio je u vodu praveći se da se davi. Njegov odani drugar sačekao je pet sekundi, i kad je video da gazda ne izranja, munjevitom brzinom je uskočio u vodu, uhvatio ga za ruku i vukao na obalu.
Kako je izgledao ovaj herojski čin, pogledajte.


Autor: Alisa Varga, Life Content
Foto: PrintScreen

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

U svetu postoji jedno carstvo, u ovom caruju sova i mačka!

Izvor: Svet, 02.Feb.2015, 02:02

Ovo je zaista jedno čudno prijateljstvo.. Iako mačke obično vijaju ptice, pa čak ih i love, ova je sovu prihvatila kao svog drugara sa kojim se igra.. Kako izgleda njihovo druženje, pogledajte.. . . Autor: Alisa Varga, Life Content. Foto: PrintScreen

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.