Sve ću dati i boriti se za nju uvek! Marko Miljković UPUTIO LUNI čestitku nakon POROĐAJA

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2021, 15:27

"Sve ću dati i boriti se za nju uvek!" Marko Miljković UPUTIO LUNI čestitku nakon POROĐAJA

Reči koje će vam naterati suze na oči.

Luna Đogani je danas postala majka kada je na svet došla njena ćerka Mia.

Marko Miljković je odgovorio na poziv novinara našeg portala, zahvalio se na čestitkama i rekao da je sa bebom i majkom sve u redu, a u pozadini se čulo slavlje.

Podsetimo, Marko je želeo da prisustvuje porođaju, ali zbog situacije sa koronavirusom, nije dobio dozvolu od lekara za to. On se više puta šalio kako će poslati dron ispred >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prozora gde se Luna bude porađala kako bi bar na taj način bio sa njom.

Miljković se oglasio i na Instagramu odmah nakon porođaja.

- Draga moja, donela si na svet princezu koju ću voleti, obožavati, sve dati i boriti se za nju uvek. Hvala ti ljubavi, volim te - poručio je srećni otac.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.