Sve će biti rijaliti: Saša Popović najavio spektakl za proleće 2015.

Izvor: Svet, 31.Dec.2014, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sve će biti rijaliti: Saša Popović najavio spektakl za proleće 2015.

Saša Popović najavljuje najveći rijaliti šou svih vremena na ovim prostorima! Prvi čovek Granda rekao je za Alo da na proleće priprema spektakl koji će oduševiti ovdašnju javnost.
“Kada su poslovni planovi u pitanju, planiramo da podignemo Grand kanal na viši nivo i da ubacimo još novih emisija. Ono što je novo jeste pokretanje novog rijalitija, i to će biti najveći rijaliti napravljen u našoj državi! Emitovaće se isključivo na našem kanalu, svakog dana, i to je sve što smem da kažem za sada”, naveo je Popović.
Izvor: Alo
Foto: Ivan Vučićević

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

GRAND RIJALITI: Saša Popović najavio pravi bum na televiziji

Izvor: Kurir, 31.Dec.2014

Kada su poslovni planovi u pitanju, planiramo da podignemo Grand kanal na viši nivo i da ubacimo još novih emisija, rekao je direktor Granda..Saša Popović, prvi čovek Granda, rekao je da priprema veliko iznenađenje za svoje gledaoce, i to najveći rijaliti ikada...On kaže da planira da Grand kanal...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.