Sve PUCA OD ROMANTIKE: Car svija NOVO LJUBAVNO GNEZDO - isplivala fotka iz privatnog stana, evo GDE se nalazi

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jan.2024, 19:05

Sve PUCA OD ROMANTIKE: Car svija NOVO LJUBAVNO GNEZDO - isplivala fotka iz privatnog stana, evo GDE se nalazi

Nakon ljubavnog brodoloma, Filip nastavio svoj život.

Nedavno je starleta Maja Marinković, koja trenutno boravi u "Eliti" priznala da je i dalje zaljubljena u Filipa Cara, kao i da bi volela da ga ponovo vidi u rijalitiju, a prijateljica Stanija Dobrojević saopštila joj je lepe vesti, odnosno činjenicu da je Car raskinuo sa trudnom verenicom Aleksandrom Nikolić i da je ponovo slobodan, što je njoj dalo novu nadu.

Aleksandra Nikolić >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << objavila je na svom Instagram profilu objavila status, u kom su mnogi pronašli baš Filipa, naročito zbog smajlija koji je ostavila ispod poruke koju je nosila slika.

- Ko neće da se smiri sam, smiriće ga život, ali život baš i nema prijatne metode za to - glasila je poruka koju je podelila Aleksandra na Instagramu, a ispod nje je ostavila emotikon koji namiguje, koji inače ljudi koriste kako bi nekom uputili jasnu poruku, provokaciju, ili kada žele da najave neku vrstu osvete.

Filip nije komentarisao ovu njenu objavu, ali je isplivala fotografija iz stana na kome se jasno može videti da su radovi u toku.

Car je nakon toga okačio i fotografiju bogate trpeze, ali i romantične scene kraj filma i vina.

Da li se to Car kući sa nekom drugom devojkom ili samo namešta svoje samačko gnezdo, ostaje nam da saznamo.

Srbija Danas/Republika

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.