Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2023, 10:45

"Svašta sam preživela" Oglašavanje supruge Nenada Aleksića Ša, jasno stavila do znanja sta je kroz šta je sve prošla s reperom

Nenad Aleksić Ša i njegova još uvek zakonita supruga Vanja Aleksić u toku su brakorazvodne parnice. Mnogi komentarišu Vanjino lagodno ponašanje i kao da je ovaj rastanak ne dotiče. Ona se oglasiila na svom Instagramu, a većina je stava da je ovo posvećeno upravo reperu.

Reper Nenad Aleksić Ša i njegova supruga Vanja Aleksić poslednja dva meseca su u postupku razvoda braka. Oni su se rastali pred Aleksićev ulazak u "Elitu", a reper >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je često spominje i nada se pomirenju.

Teško mu je palo što se odlučila na ovakav korak, a na samom početku rijalitija isticao je to kako je Vanja sa njim bila samo iz koristi i zarad svoje lične promocije u medijima i na društvenim mrežama.

Vanja se sada oglasila na svom Instagramu i objavila fotografiju na kojoj pozira u kratkoj bež haljini koja joj otkriva atribute, dok se u pozadini čula pesma grupe Đogani "Udari živote".

- Udari živote, mogu ja, svašta sam preživela... - glasili su stihovi ove numere.

Izgleda da Aleksićevoj ide u životu otkako se rastala sa Nenadom, pa je često možemo videti u ovakvim i sličnim izdanjima.

Podsećanja radi, nedavno se i Nenadov otac, Zoran Aleksić, oglasio za medije i rekao šta misli o bivšoj snaji.

Ona na se sa mnom ne čuje, ali se čuje sa Cecom, snajom, valjda je takav bio dogovor između nje i NešeValjda je takav dogovor, da donese ona nekad stvari za Nešu, ali ona i ja se ne čujemo, i ranije smo se retko čuli... Znam samo da je trebalo da idu u sud na razvod, ona nije došla. Koliko sam ja čuo, ona valjda nije primila poziv, tako nešto, to mi je rekao advokat - priča Zoran i dodaje:

- Sa njom se ne čujem, niti se trudim, a ni ne komentarišem, znate kako sam ranije prolazio zbog toga. Ovo što sam rekao, to je istina - čuje se sa snajom, čak mislim da je bila jednom kod njih kad je dolazila u Beograd na neku svadbu, pa je tada svratila.

Na pitanje da li je primetio da mu je snaja obrisala sve slike sa sinom, kao i to da ga je otpratila s Instagrama Nenadov otac je odgovorio ovako:

- Nema više sa Nešom nikakve slike, to već dugo traje. Otkad je otišao... Njegov telefon je kod snaje. Ne znam, šta da kažem... Meni to nije u redu, ali to je njihovo. Meni je samo drago da je Nenad okej.

Podsetimo, Ša je prevario suprugu Ivanu Aleksić u "Zadruzi" sa Tarom Simov, pa su se odmah po izlasku iz rijalitija razveli. Ljubav između Tare i Ša nije potrajala, pa se Simova ubrzo posvetila novom partneru i detetu koje su nedavno dobili, dok je Ša sreću pronašao pored Vanje. Ipak, izgleda da i njihova ljubav nije potrajala, te su nakon mesec dana od veličanstvene svadbe objavili da se razvode.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Flertovanje Mione i Ša sve ozbiljnije "Biće belaja!" Ahmićeva i Đedović otkrili do sad nepoznate detalje

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2023

Hoće li ikada svanuti na emotivnom planu Nenada Aleksića Ša? Nakon što je njegova još uvek zakonita supruga Vanja izbegla ročište povodom razvoda, Nenadu je jasno stavljeno do znanja da od njihovog pomirenja nema ništa. Međutim, dvoje "elitara" otkrilo je neke sočne detalje, kao i zašto(zbog...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.