Švaler je gadljiv na vodu Janjuš ZGROZIO NACIJU: Kamera zabeležila SVE - Svi se pitaju SAMO JEDNO, tiče se Aneli

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2023, 12:25

"Švaler je gadljiv na vodu" Janjuš ZGROZIO NACIJU: Kamera zabeležila SVE - Svi se pitaju SAMO JEDNO, tiče se Aneli

Bivši košarkaš je uspeo da šokira javnost, a mnoge zanima kako je sebi dozvolio ovo.

Marko Janjušević Janjuš dobro je poznat rijaliti učesnik, a njegov humor osvojio je srca brojne publike, najpre "Zadruge", a sada i "Elite".

Kako ga kamere prate u stopu 24 sata, sedam dana nedeljno, publika je zapazila da je, kako se komentariše po društvenim mrežama, Janjuš sinoć preskočio tuširanje, pa je u krevet otišao neopranih nogu.

U jednom momentu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << on se otkrio, a gledaoci su primetili njegovo stopalo, koje je bilo potpuno crno. Ova scena izazvala je burne reakcije na društvenim mrežama, a svi su se pitali kako Aneli Ahmić, koja je ležala pored njega, to nije primetila i opomenula ga.

Komentari su, kao i uvek, bili podeljeni, pa su jedni smatrali da bi Janjuš trebalo malo više da povede računa, dok su drugi zaključili da je zadrugar samo nagazio prljav pod, te da to nije registrovao.

- "Švaler je gadljiv na vodu", " Kakva li je onda Aneli, kad joj ovo ne smeta?", "Ne preterujte, to je samo senka"... - glasili su neki od komentara na društvenim mrežama.

A post shared by @samo.realno6

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.