Svaki početak je težak: Top 10 audicija holivudskih zvezda (video)

Izvor: Scandal.rs, 25.Apr.2015, 23:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svaki početak je težak: Top 10 audicija holivudskih zvezda (video)

Mi obični smrtnici imamo tremu kada odgovaramo na času za bolju ocenu, idemo na razgovor za posao… Poznati glumci i glumice imaju sličan problem sa audicijama…

Koliko god žarko želeli neku ulogu, naročito na početku karijere, glumci i glumice moraju da se bore sa oštrom konkurencijom!

Zato je uvek zanimljivo videti njihove snimke sa audicija, gde se trude da daju sve od sebe kako bi producente i reditelje ubedili da su baš oni pravi izbor.

Neki od njih >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << imaju veliki tremu koju ne mogu da prikriju, drugi su opušteni i sigurni u sebe, trećima se desi da zaborave tekst dok ima i onih koji igraju na kartu potpune improvizacije.

Pogledajte 10 najzanimljivijih snimaka sa audicija prema izboru prestižnog američkog magazina Time:

Rejčel Mekadams – The Notebook



Aron PolBreaking Bad



Metju Mekonahi – Dazed and Confused



Hju DžekmenX-men



Ema StounEasy A



Rasel BrendForgetting Sarah Marshall



Rouz Birn – Get Him to the Greek 2010



Stiv Karel - Anchorman



Set RogenFreaks & Geeks



Elen PejdžJuno

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.