Svaka čast: Supruga Aleka Boldvina pokazala kako zapravo žena izgleda nakon porođaja

Izvor: Svet, 26.Jun.2015, 23:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svaka čast: Supruga Aleka Boldvina pokazala kako zapravo žena izgleda nakon porođaja

Hilarija Boldvin, supruga slavnog glumca Aleka Boldvina, nedavno je objavila selfi na Instagramu, koji je uslikan svega pet dana nakon rođenja sina, ali na toj fotografiji se nisu mogli videti ni savršeni trbušnjaci ni ravan stomak.
Hilarija je pokazala kako zaista izgledaju žene koje su se porodile. Upravo zato, ova fotogarfija izazavala je mnogo pozitivnih komentara, a žene širom sveta joj se zahvaljuju zato što je “pomogla ženama da povrate samopouzdanje nakon rođenja >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << bebe”.

Sada se Boldvin pohvalila novom fotografijom na svom Instagramu, na kojoj se vidi da je na dobrom putu da povrati figuru koju je imala pre trudnoće.
Hilarija i Alek Boldvin već ima 22-mesečnu ćerkicu Karmen, a Alek sa glumicom Kim Bejsinger ima i 19-godišnju ćerku Ajerland.
Alek i Hilarija će 30. juna proslaviti treću godišnjicu svog braka.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Svaka čast: Supruga Aleka Boldvina pokazala kako zapravo žena izgleda nakon porođaja

Izvor: Scandal.rs, 26.Jun.2015

Hilarija Boldvin, supruga slavnog glumca Aleka Boldvina, nedavno je objavila selfi na Instagramu, koji je uslikan svega pet dana nakon rođenja sina, ali na toj fotografiji se nisu mogli videti ni savršeni trbušnjaci ni ravan stomak...Hilarija je pokazala kako zaista izgledaju žene koje su se porodile....

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.