Svaka čast: “Riblja čorba” slavi 37. rođendan i sprema dvadeseti album!

Izvor: Scandal.rs, 15.Avg.2015, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svaka čast: “Riblja čorba” slavi 37. rođendan i sprema dvadeseti album!

Veče pre 15. avgusta, što je zvaničan rođendan legendarne rok grupe, na pirotskom Omladinskom stadionu bilo je 5.000 posetilaca svih generacija koji su pevali kao jedan, prenose agencije.

Frontmen “Riblje čorbe“ i autor njihovih brojnih hitova, Bora Đorđević zahvalio je publici na divnoj atmosferi.

Đorđević je, u razgovoru sa novinarima, naglasio da mu je drago i da je ponosan na to što muziku njegove grupe slušaju čak četiri generacije i što najmlađi >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << uživaju uz njihove pesme.

“Riblja čorba’ traje 37 godina. Upravo 15. avgusta obeležavamo jubilej. Četiri generacije su odrasle na našoj muzici. Nekako se ta tradicija nastavlja. Ne znam zbog čega i kako, ali i sasvim maloj deci muzika ‘Riblje čorbe’ prija. To mi veoma imponuje i prija“, rekao je Đorđević.

Na današnji dan pre tačno 37 godina nastala je Riblja Čorba!Srećan rođendan Čorbo >++I>

Posted by Riblja Čorba – zvanična FB stranica on Saturday, August 15, 2015

Novinarima je otkrio i da bend sprema dvadeseti album!

“Verujem da će biti izuzetno dobar. Biće sve i svašta. Kad će taj album izaći, ne zna ni policija. Uglavnom su tekstovi gotovi i uglavnom su dosta mračni“, rekao je u svom stilu Bora Đorđević.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Nezaboravni koncert ‘’Riblje Čorbe’’ na Omladinskom stadionu 

Izvor: juGmedia, 16.Avg.2015, 00:16

PIROT – Jedan od najpopularnijih rok bendova u Srbiji ‘’Riblja Čorba’’ na pirotskom Omladinskom stadionu priredio je sinoć nezaboravni koncert na kome je, prema nezvaničnim procenama bilo izmedju 4.000 i 5.000 posetilaca svih generacija...Posle dva bisa i otpevanih mnogih hitova zajedno...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.