Svadbeno veselje: Aleksandra Jeftanović nakon crkvenog sklopila i građanski brak (foto)

Izvor: Svet, 11.Sep.2016, 20:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svadbeno veselje: Aleksandra Jeftanović nakon crkvenog sklopila i građanski brak (foto)

Voditeljka Aleksandra Jeftanović danas je izgovorila sudbonosno “da” svom izabraniku Aleksandru Švraki i pred matičarem.
Oni su odlučili da, nakon crkvenog, danas organizuju i građansko venčanje uz veliko slavlje za oko 150 zvanica u jednom prestoničkom restoranu, a za čitavu događaj pripremili su i sumu od 50.000 evra.
Novopečeni bračni par je za prvi ples odabrao romantičnu pesmu Olivera Dragojevića, simboličnog naziva “Veruj mi”, a svadbenom >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << veselju prisutvuje i dosta poznatih ličnosti, pre svega iz sveta medija.

Jedna od njih je i Biljana Obradović, koja je na svoj Instagram podelila i prve fotke sa venčanja.
“Kako pre 20 godina. Udali smo…”, napisala je Obradovićeva u opisu selfija.

Podsećamo, zaljubljeni bračni par, juče je u tajnosti obavio i crkveno venčanje, a tim povodom su krstili jednoipogodišnju ćerku Anu i šestomesečnog sina Aleksu.
Marija Tarlać juče je na svom Instagram profilu postavila i fotku Aleksandrine venčanice, uz brojne izlive ljubavi, a lepa voditeljka je odgovorila:
“Presrećna sam, ponosna i beskrajno zahvalna za sve! Jedva čekam da svi vide!”

Aleksandri je ovo drugi brak, pošto je dve godina bila udata za rukometaša Ognjena Kajganića.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Svadbeno veselje: Aleksandra Jeftanović posle crkvenog sklopila i građanski brak (foto)

Izvor: Scandal.rs, 11.Sep.2016

Voditeljka Aleksandra Jeftanović danas je izgovorila sudbonosno “da” svom izabraniku Aleksandru Švraki i pred matičarem...Oni su odlučili da, nakon crkvenog, danas organizuju i građansko venčanje uz veliko slavlje za oko 150 zvanica u jednom prestoničkom restoranu, a za čitavu događaj pripremili...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.