Suzana Jovanović: Saša i ja smo dva tela, a jedan mozak!

Izvor: Svet, 08.Jan.2015, 20:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suzana Jovanović: Saša i ja smo dva tela, a jedan mozak!

Koliko dugo su u idiličnoj bračnoj zajednici Suzana Jovanović i Saša Popović, govori i činjenica da su počeli isto da razmišljaju, kao i da se razumeju samo jednim pogledom.
Nas dvoje smo, bukvalno, dva tela, jedna duša i jedan mozak. Isto razmišljamo i imamo iste želje, ciljeve i prioritete . Zaista, nisam videla čoveka, nije što je moj suprug, koji ima toliko ideja i energije- sve to u jednom čoveku. On je nešto neverovatno, što se teško može opisati >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << rečima.“, rekla je Suza za emisiju Grand njuz.
Ona je dodala da se, zbog svog supruga, odrekla pevačke karijere.
Svi vrlo dobro znaju koliko ja činim za Sašu time što sam uvek uz njega, i što mu dajem podršku jer , na neki način, odrekla sam se svoje karijere da bih bila njegova maksimalna podrška
Izvor: Life Content
Foto: Life Content
 

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.