Izvor: Svet, 22.Feb.2012, 22:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra počinje emitovanje filma “U zemlji krvi i meda”: Hoćete li ga gledati?

Film 'U zemlji krvi i meda' Anđeline Džoli počeće da se prikazuje u Srbiji od sutra. Kako kažu iz distributerske kuće 'Milenijum film', u Beogradu će ovo ostvarenje moći da se pogleda u bioskopima 'Sinepleks' u Delta Sitiju i u 'Takvudu'. Priča o ljubavi Bošnjakinje i Srbina smeštena u ratno okruženje izazvala je kontroverze u [...]

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sutra počinje emitovanje filma "U zemlji krvi i meda"

Izvor: Svet plus, 22.Feb.2012

Film "U zemlji krvi i meda " Anđeline Džoli počeće da se prikazuje u Srbiji od sutra. Kako kažu iz distributerske kuće "Milenijum film ", u Beogradu će ovo ostvarenje moći da se pogleda u bioskopima "Sinepleks " u Delta Sitiju i u "Takvudu ".

Nastavak na Svet plus...

Da li ćete gledati Anđelinin film?

Izvor: Mondo, 23.Feb.2012, 10:07

Ostvarenje "U zemlji krvi i meda" od danas u domaćim bioskopima. Hoćete li ga gledati?

Nastavak na Mondo...

Anđelinin film od danas u Beogradu: U zemlji krvi i meda

Izvor: NaDlanu.com, 23.Feb.2012

Film Anđeline Džoli o ljubavi Bošnjakinje i Srbina, smešten u pozadini tragičnog građanskog rata u Bosni, koja je izazvala oprečne stavove u okruženjima, ipak dolazi u Beograd. ..Rediteljski debi popularne holivudske zvezde Anđeline Džoli "U zemlji krvi i meda" donosi priču o Danijelu (Goran...

Nastavak na NaDlanu.com...

MONDO TV: Anđelina "pukla" u Beogradu!

Izvor: Mondo, 23.Feb.2012

Za beogradsku premijeru filma "U zemlji krvi i meda" rediteljke Anđeline Džoli, u četvrtak popodne u Delta sitiju prodato 12 karata!

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.