Surova “fora”: Golmanu podmetnuli urin u flašici za vodu

Izvor: Svet, 17.Sep.2014, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Surova “fora”: Golmanu podmetnuli urin u flašici za vodu

Neverovatna vest dolazi iz četvrtog ranga švajcarskog fudbala – Golman Murija Reto Felder tužiće navijače Badena koji su mu tokom meča, umesto boce s vodom, podmetnuli urin.
Felder je naveo da mu je bilo muka kada je, ne sumnjajući, nagnuo flašu da pije i sa užasom ustanovio da je unutra urin, a ne voda.
Švajcarski tabloid Blik preneo je da su zasad nepoznati huligani nagovorili skupljača lopti da golmanu tokom drugog poluvremena zameni flašu, koja je stajala pored >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << gola.
Kako list prenosi, huligani su skandirali “Sada imaš sidu“, kada je Felder shvatio šta su mu dali da pije.
“Uzeo sam gutalj, primetio sam da je topla, ali sam pomislio da se ugrejala na suncu. Kod drugog sam shvatio da nešto nije u redu. Sama pomisao da sam pio pi…ćku je nepodnošljiva. Šta je sledeće? Otrov neki? “, rekao je golman.
Trener Murija Beat Hubel je jednostavno šokiran.
“Ovo je stvarno vrhunac ogavnosti. Igrao sam i ja fudbal i iskusio štošta, ali ovo prevazilazi sve“, rekao je Hubel.
Predsednik Badena Tomi Braun izvinio se golmanu u ime kluba i rekao da klub sprovodi internu istragu.
Izvor: Mozzart sport
Foto: Ilustracija

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.